Speciale Volle Maan Healing vanuit Ibiza!

Ik heb altijd de droom gehad om met Volle Maan op Ibiza te zijn.

Dat is me tot nu toe nog niet gelukt.

Waarom is Ibiza voor mij zo’n bijzonder eiland? Op Ibiza zitten kristallen in de aarde waardoor de energie daar hoger is.

Deze verhoogde energie is een feest om te ervaren voor mij. Buiten het feit dat Ibiza een prachtig eiland is met mooie natuur, is Ibiza ook het eiland van de hippies waardoor iedereen relaxed een aardig is. De bekende Ibiza Vibes!

Voor mij heeft Ibiza genezende krachten. Iedere keer als ik naar Ibiza ga kom ik als herboren terug. Het is helend voor mijn gezondheid.

Ibiza doet wat met je! In ieder geval met mij.

 

Tijdens de Volle Maan in oktober ben ik op Ibiza en ga ik vanaf een hele speciale krachtplek een Volle Maan Healing geven!

Dit wordt een feestje! Dat voel ik nu al!

Ik ga de Volle Maan Healing vanaf de krachtplek Es Vedra, de plek waar er nieuw bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde de aarde instroomt, geven.

Es Vedra is een grote rots in de zee van Ibiza onder deze rots bevindt zich de hartchakra van de aarde. De stromingen lopen ook anders in de zee rondom Es Vedra.

Vroeger sloegen de kompassen van de zeelieden uit als ze Es Vedra naderden omdat er een heel magnetisch veld om Es Vedra heen hangt. Dat is nu nog en daarom mag je niet varen zonder licentie bij Es Vedra.

Het is al zo bijzonder om daar te mogen zijn. Iedere keer als ik het pad naar Es Vedra oploop en ik boven kom en haar zie dan BAM gaat mijn hart open, wordt mijn hart vervuld door onvoorwaardelijke liefde en moet ik altijd huilen.

Deze keer wordt dus nog magischer dan anders want ik neem je mee het pad op naar Es Vedra!

Als ik je maar een klein stukje van de energie van Es Vedra kan laten voelen is mijn missie geslaagd.

Gun jezelf een bijzondere ervaring en doe mee met deze speciale eenmalige Healing vanuit Ibiza!

Alle deelnemers die meedoen deze maand ontvangen een uniek cadeautje vanuit Ibiza!

 

 

Loslaten is krachtiger dan vasthouden… Veel mensen zijn bang om los te laten omdat ze niet goed weten wat ze ervoor terug krijgen.  Ik weet uit eigen ervaring dat loslaten wat je niet meer dient nieuwe energie met zich meebrengt. Maar er is ook ruimte voor nodig om de nieuwe energie te ontvangen.  Daarom werkt loslaten heel krachtig. Naar mijn mening is dit de enige weg. Ik snap dat je nu denkt “hoe dan?!” Daarom wil ik je graag helpen met mijn healing om los te laten wat je niet meer dient.  Het voordeel is dat door middel van mijn healing je zelf niet precies hoeft te weten wat je loslaat. Je lichaam weet wat goed voor je is en wat er losgelaten mag worden om op dat moment  weer verder te kunnen. We gaan loslaten op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Ik doe het werk en het enige wat jij hoeft te doen is een rustig plekje op zoeken met een lekker dekentje en eventueel een kop thee.

Deze energetische Volle Maan healing is geschikt voor jou als je:

 • Je levensenergie niet meer voelt stromen. 
 • Je niet meer gelukkig voelt en niet lekker in je vel zit. 
 • Je angstig en onzeker bent. 
 • Je steeds maar weer negatief denkt. 
 • Je eigen kracht en ruimte niet meer voelt. 
 • Als het leven zwaar aanvoelt. 
 • Bij hoofdpijn. 
 • Als je je niet meer verbonden voelt met het Universum. 
 • Bij stress. 
 • Bij vermoeidheid. 
 • Als je maar blijft piekeren. Dus veel in je hoofd zit. 
 • Bij fysieke klachten. 
 • Als je voelt dat je energie niet lekker doorstroomt en er een blokkade ergens zit. 

 

Ik begin de sessie met mijn Maan kaarten waarbij ik het thema van die maand uitleg en wat dat voor jou kan betekenen. Ook leg ik mijn “hoofd, lichaam en hart” legging om je zo meer inzicht en duidelijkheid in een bepaalde situatie te geven.

Na de healing bespreek ik met je wat ik gedaan heb en wat ik mee heb gemaakt.

De healing wordt live opgenomen en in de academie gezet zodat je de healing kan bekijken wanneer het jou uitkomt. De Maan energie duurt 5 dagen en daarom is de healing dan ook 5 dagen terug te kijken.

Jij ziet mij op beeld tijdens de healing. Ik jou niet maar dat hoeft ook niet om mijn werk te kunnen doen.

Gun jezelf een helder hoofd en een lichaam waarin de levensenergie kan stromen!

Beleef een uur samen met mij en ervaar de healing in deze Maan energie!

Koop je hier ticket!

 

Je investering voor deze speciale Volle Maan Healing vanuit Ibiza is eenmalig € 47,- 

Liefs, Janine