Leef je eigen leven

vol zelfvertrouwen

Als ik je eerlijk vraag:
“leef jij je eigen leven?”

Nee?

Leef jij het leven van een ander?😰

Poeh, zo is het leven niet bedoelt!

Ik weet precies wat je voelt!
Zo heb ik ook jaren geleefd.

Als jij er net als ik helemaal klaar mee bent om het leven van een ander te leven, lees dan verder!

Je hebt maar één leven!
Hoe mooi is het om te kunnen leven vanuit
je eigen kracht & energie.

In mijn programma leer ik je hoe ook JIJ op een goede manier keuzes kunt maken die bij jou passen.

 

Liefs, Janine

❤️

“Op een gegeven moment kijk je naar je leven en vraag je jezelf af waar is
het fout gegaan?”

Van heftige schildklierkanker,

Naar mijn EIGEN KRACHT & ENERGIE.

 

Bij mij is het fout gegaan door jarenlang niet te durven zeggen wat ik écht vond en waardoor ik zelfs schildklierkanker kreeg. Dat was voor mij het punt om voor mezelf te kiezen! Als jij terug kijkt op jouw leven hebt jij dat punt dan al bereikt?

 

Durf jij al te zeggen wat je écht vind

zonder bang te zijn voor de reactie van de ander?

Lieve jij,

ik heb jaren lang gevoeld alsof ik in een gevangenis leefde. Ik moest doen wat mensen om me heen van mij verwachtte. Ik leefde hun leven! Ik wilde zo graag voldoen aan het zijn van; een goede moeder, een goede vriendin, een goede partner, een goede dochter.

Herken je dat gevoel?

De ontdekking van eigen kracht & Energie

Door de jaren heen las ik heel wat boeken waarin ik tot de ontdekking kwam dat ze eigenlijk allemaal zeggen dat ik het vanuit eigen kracht en energie moest doen. Alleen hoe kreeg ik die eigen kracht?! Ik stelde deze vraag aan het Universum. Het Universum zei dat ik eerst moest voelen. Ik wist niet meer wie ik was of waar ik blij van werd. Ik moest leren voelen wat me weer blij maakte. Door dat opnieuw te voelen kwam er een boost energie in me vrij. Mijn levensenergie ging stromen! Dat zette mij volledig in mijn kracht waardoor ik weer keuze kon maken. Ik heb hier jaren over gedaan en alles zelf doorleefd en doorvoelt waardoor ik precies weet waar je zit. In mijn programma gaan we jouw levensenergie activeren in 7 weken. Het is een uniek programma waarin ik alles kwetsbaar met je deel.

Over kwetsbaarheid gesproken, aan het einde van week 7 deel ik de meest kwetsbare brief die ik ooit geschreven heb. Het is een brief aan mezelf. Mijn brief aan mijn lichaam waarbij de tranen over mijn wangen en papier stroomden. Ik kwam meer in verbinding met mijzelf en ik leer ook jou die kwetsbare brief te schrijven aan jouw lichaam, waarbij we samen zorgen dat jij ook meer in verbinding komt met jouw lichaam!

Hoe ik dat precies gedaan heb leer ik je in mijn programma. Zodat we ook jouw levensenergie gaan laten stromen.

Het is mijn missie geworden om jou te helpen om in je eigen kracht en energie te komen en om jouw levensenergie vrij te maken.🎉

Zodat je gelukkiger, vrijer en blijer door jouw leven zult gaan.

“Had ik maar iemand zoals mezelf die me aan de hand nam.”

Als ik je eerlijk vraag,

leef jij je eigen leven?

Wat zou je dan antwoorden?
Durf jij je eigen keuzes te maken?
Sta jij volledig in je eigen kracht?
Heb je genoeg zelfliefde en zelfvertrouwen?
Leef  jij ook stiekem het leven van een ander en niet van jezelf?

Je hoofd wil het snappen en ondertussen laat je lichaam klachten voelen die door de blokkades zijn ontstaan. Jaren geleden kon ik op elk van deze vragen een keiharde “nee” geven.

Ik verlangde zó erg naar een leven waarin ik helemaal mezelf kon omarmen en volop in mijn eigen kracht zou staan. Een leven waarin ik moeilijke beslissingen durfde te nemen wat mijn omgeving er ook van zou vinden. Een leven wat mijn EIGEN leven zou zijn en NIET het leven van de ander
Het leven waar ik naar verlangde, heb ik nu.

 

Ik leef mijn EIGEN leven!

Maar daar heb ik keihard voor gevochten!
Nu leef ik een leven vanuit mijn eigen flow.
En dat voelt héérlijk!

Heb je op mijn vragen van het begin “NEE” geantwoord?
Dan is het tijd voor verandering!

Dit PROGRAMMA IS VOOR JOU ALs je last hebt van
🤯 Geen verantwoordelijkheid willen en durven nemen.
🤯 Geen keuzes durven maken, bang voor afstraffing.
🤯 Continu maar twijfelen…twijfelen en twijfelen.
🤯 Niet zichtbaar willen zijn.
🤯 Uitstelgedrag.

WHO IS THAT SPIRITGIRL?

Hi, Ik ben Janine!

Spiritueel Coach & Energetisch Healer, moeder van Mike en liefdespartner van mezelf.

Ik woon in Nederland, maar mijn hart & ziel wonen op het magische en spirituele eiland Ibiza waar ik dan ook vaak te vinden ben.

Ik loop graag in het bos, op de heide, of langs de zee. Lekker eten & drinken maken me gelukkig en dat gun ik mezelf dan ook. Ik vind het heerlijk als ik mijn levensenergie voel stromen en dat gebeurt dan ook als ik Salsa & Bachata dans op Latin muziek.

Ik heb een online bedrijf opgezet wat me alle vrijheid geeft en waarbij ik heel veel mensen mag helpen, dat maakt me echt heel erg gelukkig!

Mijn persoonlijke reis

Mijn innerlijke reis ging van een compleet leeg, pleasend, onzeker en onzichtbare vrouw naar een vrouw die nu volledig in haar eigen kracht en energie staat. Nu ben ik vrij van alle “lasten” die ik gedragen heb. Ik kwam er achter dat deze lasten niet bij mij hoorde. Lasten die mij ongelukkig en letterlijk ziek maakte…

Mijn hart schreeuwde om verandering! En ik voelde dat het anders kon maar ik wist niet hoe.

In het bovenstaande van deze pagina heb je kunnen lezen hoe ik mijn innerlijke kracht en energie vond. Door weer opnieuw te leren voelen kwam er een boost met levensenergie vrij waardoor ik mijn eigen kracht weer kon voelen. Door die boost knalde mijn hart open en kwam er een soort Levenskracht vrij. In de vorm van zelfliefde, eigenwaarde en levensenergie. Dit soort zelfliefde had ik nog nooit ervaren, het stroomde overal! Deze levenskracht, ook wel “Spirit” genoemd, zorgde ervoor dat ik beter in mijn eigen energie en kracht kon blijven staan.

Mijn innerlijke Spirit was bevrijd. 🎉

Door deze innerlijke levenskracht had ik de moed om voor mezelf te kiezen, kreeg ik zelfvertrouwen en ging ik weer stralen! Er was geen weg meer terug, mijn Spirit had mij opengebroken. Ik sta mezelf nu toe om te stralen, om volledig van mezelf te houden en om me niet meer te laten beperken door anderen. En ik kan je vertellen, dat voelt zo vrij en magisch!

Als je meer over me wilt weten, volg me dan op de socials (Instagram, Facebook & TikTok) waarin ik je meeneem in mijn leven. Daarnaast heb ik een eigen Spotify Podcast kanaal (Spirit by Janine) waarin ik open en eerlijk praat over gebeurtenissen uit mijn leven. Tijdens de Podcasts geef ik de luisteraar altijd iets waardevols mee, wat ze toe kunnen passen in hun leven.

Genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jou!

Your Spirit Girl
    – x x x –

 

Hoe ik daar gekomen ben?

Als jij dit ook wilt, dan leg ik je heel graag uit hoe ik dit allemaal gedaan heb. Ik weet nu dat ik alle ellendige situaties heb moeten doorleven om dit programma te kunnen maken voor jou!

Omdat ik het jou zo ontzettend gun dat jij óók de weg naar jezelf terug gaat vinden. Want ík weet dat er dan een totaal andere vrouw zal opstaan, daarom heb ik speciaal voor deze vrouwen een online programma gemaakt die de innerlijke Spirit ook in jou vrij kan maken! Ik heb mijn Spirit bevrijd. Toen ik dat deed gebeurde er iets magisch wat ik bijna niet kan omschrijven. Mijn hart brak open waardoor er ontzettend veel innerlijke kracht, zelfvertrouwen en energie vrij kwam. Dat voel ik nog tot op de dag van vandaag en dát gun ik jou ook!🎉

Yess! Eindelijk niet meer stoeien met je issues die steeds maar weer als een rode draad 🧶 door je leven gaan.

In mijn online programma begeleid ik met name vrouwen met deze transformatie.
De transformatie naar meer energie, innerlijke kracht en zelfvertrouwen!

Wat zit er in mijn Healing Programma? 

💗 7 video’s waarin ik je o.a duidelijkheid geef in hoe issues in je leven werken. Én hoe je dit kunt ombuigen.
💗 8 Healings waar je elke keer een reis naar je onderbewuste, naar je ziel gaat maken. Dat wordt super transformerend!
💗 Ik leer je om je grenzen op een goede manier aan te geven en hoe je jouw ballast van je leven kunt verwerken.
💗 Vele extra’s die ik je aanbied om je leven compleet te veranderen zodat er een nieuwe en gelukkige JIJ op gaat staan.✨
💗 3 hele waardevolle Spirit Sessies van totaal zo’n drie uur. Als aanvulling op de video’s van de weken.
💗 Na het doorlopen van mijn online programma is je leven nooit meer hetzelfde!
💗 Persoonlijke én spirituele groei die je doormaakt tijdens dit programma.
💗 Makkelijk en stap voor stap te doorlopen en in de tijd waarin het jou uitkomt.
💗 Dit programma leert je dingen gelijk in jezelf te verankeren zodat jij je nieuwe leven kan gaan leiden op JOUW voorwaarden
💗 Je kunt het programma terugkijken, omdat ik het belangrijk vind dat jij het jezelf eigen kunt maken in de tijd die jij nodig hebt.
💗 9 diepte opdrachten bij elke week die je leven zullen veranderen.
💗 Tijdens dit programma ben ik jouw Guide!

Minuten video

Minuten Healing

Diepte opdrachten

Extra sessies

Zit Je IN EEN RELATIE? 

Ook in een relatie kun je mijn online programma volgen.

Ik help je momenten te creëren waar jij blij van wordt en waar je energie van krijgt! Dit programma is speciaal voor jou als je niet écht durft te leven. Als je het gevoel hebt dat je wordt tegengehouden om volledig jezelf te zijn en jezelf ook eens op de eerste plaats te zetten!

In mijn online programma “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen” leer ik je hoe je meer in je eigen kracht en energie komt en hoe je om kunt gaan met je eigen energie én dat van de ander. De ander kan partner, vriend of vriendin, ouders, familie of collega’s zijn. Omdat je altijd met ‘de ander’ te maken hebt en ‘goed’ wilt doen kun je jezelf juist kwijtraken. Met als gevolg dat je je niet gelukkig voelt en weinig energie hebt, geen keuzes durft te maken, je het gevoel hebt dat je in een gevangenis leeft, je je angstig en onrustig voelt, dat je je mening niet mag geven en het gevoel hebt dat je er niet toe doet…

Het tijd om voor jezelf te kiezen en om jezelf op nummer 1 te zetten!
Het is tijd om te stoppen met jezelf te laten beperken door anderen of door jezelf. Stop met pleasen!

Weet je wat het mooiste is? Jij kunt dit ook leren!

Het leven is niet bedoeld om je ellendig te voelen!

Het leven is bedoeld om je zo sterk en gelukkig mogelijk te maken. Het leven is bedoeld om je te laten stralen! Zodat je keuzes kunt maken en je vol zelfvertrouwen bent, je in je eigen kracht kunt staan en je voor jezelf op kunt komen op een manier die bij jouw past. Het is nu genoeg geweest met treuzelen en twijfelen! Op de manier waarop je nu bezig bent, ben je over een jaar nog net zover! Dat is eeuwig zonde want het leven is al zo kort! Het is tijd om duidelijkheid te krijgen en te leren hoe je met jezelf en de ander om moet gaan om zo gelukkig mogelijk te worden!

“Als JIJ niks verandert dan verandert er ook niks”
Het leven draait ook om JOU en niet alleen maar om die ander.

DUS WIL JIJ DIT OOK?

💖In je eigen kracht en energie komen te staan?
💖Jezelf en de ander beter leren begrijpen?
💖Ontdekken waar je vastloopt?
💖Onderzoeken wat er bij jou ligt en wat bij de ander?
💖Ontdekken welke patronen je nog vast houdt en welke je los mag laten?
💖Helderheid en inzichten verkrijgen met betrekking tot jou en je (voor)ouders. Wat is van jou en welke bagage is van hun?
💖Krachtige keuzes maken?
💖Jezelf goed en gelukkig voelen?
💖Jezelf bevrijden van je eigen gecreëerde gevangenis?
💖Rust in je hoofd en lichaam voelen?
💖Jezelf volledig accepteren en omarmen zoals je bent?
💖Voor jezelf op kunnen komen op de manier die bij jouw past?

Gun jij jezelf een leven waarin dat mogelijk is?
Als ik het kan, kan jij het ook!

Minuten video

Minuten Healing

Diepte opdrachten

Extra sessies

Dit is wat je krijgt!

Exclusieve toegang tot het 7 weken programma “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen”
Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen is een exclusief programma wat je nergens anders kan kopen.
Mijn leven nu is het resultaat van dit krachtige programma, ik heb alles zelf volledig doorleefd en doorlopen!

7 Duidelijke & behapbare video’s met de oplossing over de issues in je leven en die je op elk moment kunt bekijken.
     De video’s blijven beschikbaar voor je zodat je ook ná die 7 weken nog alles kunt bekijken. Wel zo fijn!
8 Mijn ingesproken healing sessies waar bij ik in de familielijn issues heel, dus het werkt ook voor je kinderen door!
     We reizen samen naar je onderbewuste waar ik aan je patronen en trauma’s werk, zodat deze geheeld kunnen worden. 
9 Diepte opdrachten die je leven voorgoed zullen veranderen.
     We gaan dingen uitwerken in opdrachten, waardoor je issues zelf zult doorleven.
3 Extra Spirit Sessies dit is een verdieping op de healings.
     We gaan nog dieper om ook daar alles op te ruimen en los te laten.
1 Cadeautje in moeilijke tijden kun je dit altijd toepassen.
     Dit zorgt ervoor dat je de negatieve energie kan los laten en je ruimte maakt voor nieuwe positieve energie.

Dit is voor de rest van je leven! omdat ik in je onderbewuste werk zul je een blijvend resultaat behalen!
De healing sessies en opdrachten blijven net als de video’s beschikbaar zodat je ze in elke fase van je leven kunt doen.
Te volgen op jouw tempo, waar & wanneer jij wilt het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding.
Dus in je eigen vertrouwde omgeving op tijden wanneer het jou schikt!

Minuten video

Minuten Healing

Diepte opdrachten

Extra sessies

Meld je nu aan voor mijn nieuwe online healing programma!

Het eindresultaat als je met mij gaat werken

😍Je zult sterker en zelfbewuster in het leven staan.
😍Je bent in staat om krachtige beslissingen te nemen.
😍Je kunt beter omgaan met de dingen die nu in je leven spelen
😍Je kunt situaties die zich nog zullen aandienen beter aan.
😍Je bent erachter gekomen wie je écht bent en wie je graag zou willen zijn.
😍Je innerlijke Spirit komt vrij, waardoor je levenskracht en energie gaat stromen.
😍Je bezit een heerlijke portie zelfliefde!
😍Je voelt je vrij en gelukkig.
😍Je bent in staat om jezelf te helen met alle tools die ik je geef. 

 

voorwaarden OP 100% Garantie

Ben je bang dat je niet krijgt wat je verwacht? Dan spreek ik nu met je af dat je twee weken de tijd krijgt om te beslissen of het programma wat voor je is en dat je binnen twee weken je geld terug kunt vragen.

Op deze manier verlies je niks en heb je alleen maar te winnen.

Mooie, lieve en geweldige jij!

Het is nu tijd om deze reis aan te gaan!
Om JOUW reis aan te gaan!

Samen met mij!

💬review

“Ookal was dit een ander soort healing dan de volle maan jouw stem gaat aan en de magie ontstaat.”

Hoe ervaren andereN mijn programma?

Misschien ben je benieuwd hoe anderen het programma hebben ervaren. Ik krijg steeds meer van deze fijne reacties en daar ben ik zo dankbaar voor. Ik zal regelmatig de nieuwe reacties toevoegen en als jij het programma gedaan hebt laat het me dan alsjeblieft weten wat je er van vond. 

💬 REVIEW

Ik ben gelijk aan de slag gegaan eerst t filmpje gekeken en savonds de eerste healing. My God jij bent echt magisch hoor. Ookal was dit een ander soort healing dan de volle maan jouw stem gaat aan en de magie ontstaat. Tintelingen van binnen wat ik steeds regelmatiger voel maar was nu echt nog meer. 🥰🥰🥰🥰

💬 REVIEW

Hoi lieve Janine

Hier nog even een berichtje van mij.ik heb van de curcus leef je leven vol zelfvertrouwen de healing herprogrammering gedaan.het was echt supermooi.ik zat echt tussen de sterren en voelde mezelf zweven. Daarna heb ik de healing angst gedaan;weet niet of dat eigenlijk goed is 2 achter elkaar?? Ik zag echt heel duidelijk het profiel van mijn moeder haar gezicht zwart/wit en daarachter dat van mijn vader het was echt byzonder ik kreeg daarna ook kippevel over heel mijn lijf.

💬 REVIEW

Ik ben echt blij dat ik met de curcus meedoe leer er heel veel van;ik merk wel dat ik de video;s moet blijven herhalen. Je legt alles goed en rustig uit. Ik merk aan mezelf dat ik steeds sterker wordt en ook grenzen stel.

💬 REVIEW

Erg dankbaar was ik toen “leef je leven vol zelfvertrouwen” op mijn pad kwam. Vol nieuwsgierigheid ben ik aan de healing cursus begonnen. Buiten dat je alleen de healing krijgt ontvang je ook leuke tips en levenservaring van Janine. Mooi dat er iedere keer iets anders gebeurde en je je weer bewust mocht worden van een nieuw bewustzijnsstukje. Janine helpt je er liefdevol doorheen en stelt zich kwetsbaar op in de live sessies.

Ik kies vanaf nu mijn eigen pad wat een ander daar ook van vind. Ik voel me nog wel een beetje vreemd maar daar blijven we mens voor,zo raken we nooit uitgeleerd😇❤️🙏🏻

💬 REVIEW

Hallo lieve Janine

Allereerst wil ik jou SUPER bedanken voor de prachtige curcus. Ik ben echt heel dankbaar dat ik aan deze prachtige curcus mee heb gedaan. Het was in een woord GEWELDIG Ik heb veel over mezelf geleerd; en je gaat over dingen nadenken. Ik heb geleerd dat ik meer voor mezelf moet kiezen; meer voor mezelf opkomen. Echt naar binnen keren en leren werken vanuit je ziel. Grenzen stellen tot hier en niet verder. Heel goed leren met eigen energie omgaan. Ik hoop dat ik nog veel meer mag leren van jou want er zal nog veel meer te ontdekken zijn. Ik krijg steeds meer tekens en aanwijzingen door; herken het steeds beter. Het is heel erg fijn dat je steeds alles terug kunt kijken; het is heel veel informatie en dan is terugkijken heel fijn. De healings zijn geweldig. Moeilijk vond ik innerlijk kind. Moeilijk vond ik de familielijn;dat lukt me nog steeds niet op volgorde zetten.

Ik pas ook de oefeningen toe. 

ANTWOORD OP VRAGEN DIE je misschien hebt.

Het zou kunnen dat je nog wat vragen hebt. Wellicht  zit je vraag hiertussen.👇🏼

Vraag: Ik heb niet zoveel tijd om met het healing programma mee te doen. 
Antwoord: Dat is helemaal geen probleem. Het hele programma blijft tot jouw beschikking. Waardoor je het healing programma op jouw eigen tempo kunt volgen. 

Vraag: Ik werk overdag. Is er mogelijkheid om de sessies terug te kijken?
Antwoord: Alle video’s, Healings en Spirit Sessies met alle gestelde vragen kun je terugvinden in de spirit academy waardoor je het programma in je eigen tijd kunt volgen.

Vraag: Kan ik de Healings vaker doen?
Antwoord: Je kunt de Healings zo vaak doen als je voelt dat het nodig is. Iedere keer als je een Healing doet kom je steeds een laagje dieper. 

Vraag: Kan ik het programma later nog eens doorlopen?
Antwoord: Ja, dat kan altijd. Omdat jij als persoon en het leven verandert, vind ik het belangrijk dat je terug kan pakken naar dit programma en in elke fase van je leven dit programma kan gebruiken. 

Vraag: Kan ik meteen starten of moet ik wachten op een startdatum? 
Antwoord: Je kunt direct na aanschaf starten.  

Zit je vraag er niet bij? Stel je vraag dan via een privébericht op de socials.

Alles wat je nodig hebt zit in MIJN programma

Ik heb alles zelf doorleefd en volledig uitgewerkt in een online programma “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen!”. Het zelf doorleefd hebben maakt het programma zo waardevol en uniek voor mensen die in een pleasende rol zitten! Als je het programma gaat volgen zul je veel herkennen. Ik vertel je hoe ik na een ellendige periode weer in mijn eigen kracht en energie ben gekomen en deel al de stappen die je moet zetten om te komen tot jouw ultieme geluk. Dit geluk is wat ik iedere vrouw gun en zeker de vrouw die momenteel het leven leeft van een ander. Ik weet hoe dat voelt, maar gelukkig weet ik nu hoe het voelt om vrij en gelukkig te zijn!

Voel jij dat je deze kans wil pakken?
Volg dan je gevoel, dat is de eerste stap naar geluk.

JOUW GELUK STAAT CENTRAAL

Niet mijn programma staat centraal, maar jouw geluk.
Het programma is een tool om te komen bij jouw ultieme geluk.
Voel je dat je een andere begeleiding nodig hebt, kies daar dan voor!
Wil het programma mij bij volgen, heel graag!
Let me Guide you!

Ik gun jou alle liefde en al het geluk, wat ik nu ook ervaar.

 Het is een Betaalbaar programma

Ik wil dat mijn progamma toegankelijk is voor iedereen.
Mijn programma is uniek en dit kun je nergens anders kopen.
Al mijn levenslessen zitten erin.

Ik heb 3 jaar aan dit programma gewerkt en ben super trots op wat er nu staat.
Het maakt mij gelukkig omdat het jou helpt en mij de vrijheid geeft waar ik naar verlangde.
Ik beloof je in 7 weken ben jij een krachtige en energieke vrouw en het werkt door!

Ik bied mijn unieke programma t.w.v. €447,- alleen nu aan voor €397,-!

Net zo duur als één welness dag, maar dit is voor je hele leven 🙏🏻
Meld je nu aan voor mijn nieuwe online healing programma!

Ik gun het je zo, Ben jij erbij?

Ik zie je graag aan de binnenkant van mijn Spirit Academy!

Liefs,       
Janine

 

 

 

Leef je eigen leven

vol zelfvertrouwen

Als ik je eerlijk vraag:
“leef jij je eigen leven?”

Nee?

Leef jij het leven 
van een ander?😰

Poeh, zo is het leven niet bedoelt!

Ik weet precies wat je voelt!
Zo heb ik ook jaren geleefd.

Als jij er net als ik helemaal klaar mee bent om het leven van een ander te leven, lees dan verder!

Je hebt maar één leven!
Hoe mooi is het om te kunnen leven vanuit
je eigen kracht & energie.

In mijn programma leer ik je hoe ook JIJ op een goede manier keuzes kunt maken die bij jou passen.

 

Liefs, Janine

❤️

“Op een gegeven moment kijk je naar je leven en vraag je jezelf af waar is
het fout gegaan?”

Van heftige 

schildklierkanker

Naar mijn EIGEN

KRACHT & ENERGIE.

 

Bij mij is het fout gegaan door jarenlang niet te durven zeggen wat ik écht vond en waardoor ik zelfs schildklierkanker kreeg. Dat was voor mij het punt om voor mezelf te kiezen! Als jij terug kijkt op jouw leven hebt jij dat punt dan al bereikt?

 

Durf jij al te zeggen
wat je écht vindt?

zonder bang te zijn voor de reactie van de ander?

Lieve jij,

ik heb jaren lang gevoeld alsof ik in een gevangenis leefde. Ik moest doen wat mensen om me heen van mij verwachtte. Ik leefde hun leven! Ik wilde zo graag voldoen aan het zijn van; een goede moeder, een goede vriendin, een goede partner, een goede dochter.

Herken je dat gevoel?

De ontdekking van eigen kracht & Energie

 

Door de jaren heen las ik heel wat boeken waarin ik tot de ontdekking kwam dat ze eigenlijk allemaal zeggen dat ik het vanuit eigen kracht en energie moest doen. Alleen hoe kreeg ik die eigen kracht?! Ik stelde deze vraag aan het Universum. Het Universum zei dat ik eerst moest voelen. Ik wist niet meer wie ik was of waar ik blij van werd. Ik moest leren voelen wat me weer blij maakte. Door dat opnieuw te voelen kwam er een boost energie in me vrij. Mijn levensenergie ging stromen! Dat zette mij volledig in mijn kracht waardoor ik weer keuze kon maken. Ik heb hier jaren over gedaan en alles zelf doorleefd en doorvoelt waardoor ik precies weet waar je zit. In mijn programma gaan we jouw levensenergie activeren in 7 weken. Het is een uniek programma waarin ik alles kwetsbaar met je deel.

Over kwetsbaarheid gesproken, aan het einde van week 7 deel ik de meest kwetsbare brief die ik ooit geschreven heb. Het is een brief aan mezelf. Mijn brief aan mijn lichaam waarbij de tranen over mijn wangen en papier stroomden. Ik kwam meer in verbinding met mijzelf en ik leer ook jou die kwetsbare brief te schrijven aan jouw lichaam, waarbij we samen zorgen dat jij ook meer in verbinding komt met jouw lichaam!

Hoe ik dat precies gedaan heb leer ik je in mijn programma. Zodat we ook jouw levensenergie gaan laten stromen.

Het is mijn missie geworden om jou te helpen om in je eigen kracht en energie te komen en om jouw levensenergie vrij te maken.🎉

Zodat je gelukkiger, vrijer en blijer door jouw leven zult gaan.

“Had ik maar iemand zoals mezelf die me aan de hand nam.”

Als ik je eerlijk vraag,

leef jij je eigen leven?

Wat zou je dan antwoorden?
Durf jij je eigen keuzes te maken?
Sta jij volledig in je eigen kracht?
Heb je genoeg zelfliefde en zelfvertrouwen?
Leef  jij ook stiekem het leven van een ander en niet van jezelf?

Je hoofd wil het snappen en ondertussen laat je lichaam klachten voelen die door de blokkades zijn ontstaan. Jaren geleden kon ik op elk van deze vragen een keiharde “nee” geven.

Ik verlangde zó erg naar een leven waarin ik helemaal mezelf kon omarmen en volop in mijn eigen kracht zou staan. Een leven waarin ik moeilijke beslissingen durfde te nemen wat mijn omgeving er ook van zou vinden. Een leven wat mijn EIGEN leven zou zijn en NIET het leven van de ander
Het leven waar ik naar verlangde, heb ik nu.

 

Ik leef mijn EIGEN leven!

Maar daar heb ik keihard voor gevochten!
Nu leef ik een leven vanuit mijn eigen flow.
En dat voelt héérlijk!

Heb je op mijn vragen van het begin “NEE” geantwoord?
Dan is het tijd voor verandering!

Dit PROGRAMMA IS VOOR JOU ALs je last hebt van

🤯 Geen verantwoordelijkheid willen en durven nemen.
🤯 Geen keuzes durven maken, bang voor afstraffing.
🤯 Continu maar twijfelen…twijfelen en twijfelen.
🤯 Niet zichtbaar willen zijn.
🤯 Uitstelgedrag.

WHO IS THAT SPIRITGIRL?

Hi, Ik ben Janine!

Spiritueel Coach & Energetisch Healer, moeder van Mike en liefdespartner van mezelf.

Ik woon in Nederland, maar mijn hart & ziel wonen op het magische en spirituele eiland Ibiza waar ik dan ook vaak te vinden ben.

Ik loop graag in het bos, op de heide, of langs de zee. Lekker eten & drinken maken me gelukkig en dat gun ik mezelf dan ook. Ik vind het heerlijk als ik mijn levensenergie voel stromen en dat gebeurt dan ook als ik Salsa & Bachata dans op Latin muziek.

Ik heb een online bedrijf opgezet wat me alle vrijheid geeft en waarbij ik heel veel mensen mag helpen, dat maakt me echt heel erg gelukkig!

Mijn persoonlijke reis

Mijn innerlijke reis ging van een compleet leeg, pleasend, onzeker en onzichtbare vrouw naar een vrouw die nu volledig in haar eigen kracht en energie staat. Nu ben ik vrij van alle “lasten” die ik gedragen heb. Ik kwam er achter dat deze lasten niet bij mij hoorde. Lasten die mij ongelukkig en letterlijk ziek maakte…

Mijn hart schreeuwde om verandering! En ik voelde dat het anders kon maar ik wist niet hoe.

In het bovenstaande van deze pagina heb je kunnen lezen hoe ik mijn innerlijke kracht en energie vond. Door weer opnieuw te leren voelen kwam er een boost met levensenergie vrij waardoor ik mijn eigen kracht weer kon voelen. Door die boost knalde mijn hart open en kwam er een soort Levenskracht vrij. In de vorm van zelfliefde, eigenwaarde en levensenergie. Dit soort zelfliefde had ik nog nooit ervaren, het stroomde overal! Deze levenskracht, ook wel “Spirit” genoemd, zorgde ervoor dat ik beter in mijn eigen energie en kracht kon blijven staan.

Mijn innerlijke Spirit was bevrijd. 🎉

Door deze innerlijke levenskracht had ik de moed om voor mezelf te kiezen, kreeg ik zelfvertrouwen en ging ik weer stralen! Er was geen weg meer terug, mijn Spirit had mij opengebroken. Ik sta mezelf nu toe om te stralen, om volledig van mezelf te houden en om me niet meer te laten beperken door anderen. En ik kan je vertellen, dat voelt zo vrij en magisch!

Als je meer over me wilt weten, volg me dan op de socials (Instagram, Facebook & TikTok) waarin ik je meeneem in mijn leven. Daarnaast heb ik een eigen Spotify Podcast kanaal (Spirit by Janine) waarin ik open en eerlijk praat over gebeurtenissen uit mijn leven. Tijdens de Podcasts geef ik de luisteraar altijd iets waardevols mee, wat ze toe kunnen passen in hun leven.

Genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jou!

Your Spirit Girl
    – x x x –

 

Hoe ik daar gekomen ben?

Als jij dit ook wilt, dan leg ik je heel graag uit hoe ik dit allemaal gedaan heb. Ik weet nu dat ik alle ellendige situaties heb moeten doorleven om dit programma te kunnen maken voor jou!

Omdat ik het jou zo ontzettend gun dat jij óók de weg naar jezelf terug gaat vinden. Want ík weet dat er dan een totaal andere vrouw zal opstaan, daarom heb ik speciaal voor deze vrouwen een online programma gemaakt die de innerlijke Spirit ook in jou vrij kan maken! Ik heb mijn Spirit bevrijd. Toen ik dat deed gebeurde er iets magisch wat ik bijna niet kan omschrijven. Mijn hart brak open waardoor er ontzettend veel innerlijke kracht, zelfvertrouwen en energie vrij kwam. Dat voel ik nog tot op de dag van vandaag en dát gun ik jou ook!🎉

Yess! Eindelijk niet meer stoeien met je issues die steeds maar weer als een rode draad 🧶 door je leven gaan.

In mijn online programma begeleid ik met name vrouwen met deze transformatie.
De transformatie naar meer energie, innerlijke kracht en zelfvertrouwen!

Wat zit er in mijn Healing Programma? 

💗 7 video’s waarin ik je o.a duidelijkheid geef in hoe issues in je leven werken. Én hoe je dit kunt ombuigen.

💗 8 Healings waar je elke keer een reis naar je onderbewuste, naar je ziel gaat maken. Dat wordt super transformerend!

💗 Ik leer je om je grenzen op een goede manier aan te geven en hoe je jouw ballast van je leven kunt verwerken.

💗 Vele extra’s die ik je aanbied om je leven zo compleet mogelijk te veranderen zodat er een nieuwe en gelukkige JIJ op gaat staan.✨

💗 3 hele waardevolle Spirit Sessies van meer dan een uur. Als aanvulling op de video’s van de weken.

💗 Na het doorlopen van mijn online programma is je leven nooit meer hetzelfde!

💗 Persoonlijke én spirituele groei die je doormaakt tijdens dit programma.

💗 Makkelijk en stap voor stap te doorlopen en in de tijd waarin het jou uitkomt.

💗 Dit programma leert je dingen gelijk in jezelf te verankeren zodat jij je nieuwe leven kan gaan leiden op JOUW voorwaarden

💗 Je kunt het programma terug kijken, omdat ik het belangrijk vind dat jij het jezelf eigen kunt maken in de tijd die jij nodig hebt.

💗 9 diepte opdrachten bij elke week die je leven zullen veranderen.

💗 Tijdens dit programma ben ik jouw guide!

Minuten video

Minuten Healing

Diepte opdrachten

Extra sessies

Zit Je IN EEN RELATIE? 

Ook in een relatie kun je mijn online programma volgen.

Ik help je momenten te creëren waar jij blij van wordt en waar je energie van krijgt! Dit programma is speciaal voor jou als je niet écht durft te leven. Als je het gevoel hebt dat je wordt tegengehouden om volledig jezelf te zijn en jezelf ook eens op de eerste plaats te zetten!

In mijn online programma “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen” leer ik je hoe je meer in je eigen kracht komt te staan en hoe je om kunt gaan met je eigen energie én dat van de ander. De ander kan partner, vriend of vriendin, ouders, familie of collega’s zijn. Omdat je altijd met ‘de ander’ te maken hebt en ‘goed’ wilt doen kun je jezelf juist kwijtraken. Met als gevolg dat je je niet gelukkig voelt en weinig energie hebt, geen keuzes durft te maken, je het gevoel hebt dat je in een gevangenis leeft, je je angstig en onrustig voelt, dat je je mening niet mag geven en het gevoel hebt dat je er niet toe doet…

Het tijd om voor jezelf te kiezen en om jezelf op nummer 1 te zetten!
Het is tijd om te stoppen met jezelf te laten beperken door anderen of door jezelf. Stop met pleasen!

Weet je wat het mooiste is? Jij kunt dit ook leren!

Het leven is niet bedoeld om je ellendig te voelen!

Het leven is bedoeld om je zo sterk en gelukkig mogelijk te maken. Het leven is bedoeld om je te laten stralen! Zodat je keuzes kunt maken en je vol zelfvertrouwen bent, je in je eigen kracht kunt staan en je voor jezelf op kunt komen op een manier die bij jouw past. Het is nu genoeg geweest met treuzelen en twijfelen! Op de manier waarop je nu bezig bent, ben je over een jaar nog net zover! Dat is eeuwig zonde want het leven is al zo kort! Het is tijd om duidelijkheid te krijgen en te leren hoe je met jezelf en de ander om moet gaan om zo gelukkig mogelijk te worden!

“Als JIJ niks verandert,
dan verandert er ook niks.”

Het leven draait ook om JOU en niet alleen maar om die ander.

DUS WIL JIJ DIT OOK?

💖In je eigen kracht en energie komen te staan?

💖Jezelf en de ander beter leren begrijpen?

💖Ontdekken waar je vastloopt?

💖Onderzoeken wat er bij jou ligt en wat bij de ander?

💖Ontdekken welke patronen je nog vast houdt en welke je los mag laten?

💖Helderheid en inzichten verkrijgen met betrekking tot jou en je (voor)ouders. Wat is van jou en welke bagage is van hun?

💖Krachtige keuzes maken?

💖Jezelf goed en gelukkig voelen?

💖Jezelf bevrijden van je eigen gecreëerde gevangenis?

💖Rust in je hoofd en lichaam voelen?

💖Jezelf volledig accepteren en omarmen zoals je bent?

💖Voor jezelf op kunnen komen op de manier die bij jouw past?

Gun jij jezelf een leven waarin dat mogelijk is? Als ik het kan, kan jij het ook

Minuten video

Minuten Healing

Diepte opdrachten

Extra sessies

Dit is wat je krijgt!

Exclusieve toegang tot het 7 weken programma “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen” Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen is een exclusief programma wat je nergens anders kan kopen. Mijn leven nu is het resultaat van dit krachtige programma, ik heb alles zelf volledig doorleefd en doorlopen!

7 Duidelijke & behapbare video’s met de oplossing over de issues in je leven en die je op elk moment kunt bekijken. De video’s blijven beschikbaar voor je zodat je ook ná die 7 weken nog alles kunt bekijken. Wel zo fijn!

8 Mijn ingesproken healing sessies waar bij ik in de familielijn issues heel, dus het werkt ook voor je kinderen door! We reizen samen naar je onderbewuste waar ik aan je patronen en trauma’s werk, zodat deze geheeld kunnen worden.

9 Diepte opdrachten die je leven voorgoed zullen veranderen. We gaan dingen uitwerken in opdrachten, waardoor je issues zelf zult doorleven.

3 Extra Spirit Sessies dit is een verdieping op de healings. We gaan nog dieper om ook daar alles op te ruimen en los te laten.

1 Cadeautje in moeilijke tijden kun je dit altijd toepassen. Dit zorgt ervoor dat je de negatieve energie kan los laten en je ruimte maakt voor nieuwe positieve gedachte.

Dit is voor de rest van je leven! omdat ik in je onderbewuste werk zul je een blijvend resultaat behalen!
De healing sessies en opdrachten blijven net als de video’s beschikbaar zodat je ze in elke fase van je leven kunt doen.

Te volgen op jouw tempo, waar & wanneer jij wilt het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding.
Dus in je eigen vertrouwde omgeving op tijden wanneer het jou schikt!

Minuten video

Minuten Healing

Diepte opdrachten

Extra sessies

Meld je nu aan voor mijn nieuwe online healing programma!

Het eindresultaat als je met mij gaat werken

😍 Je zult sterker en zelfbewuster in het leven staan.

😍 Je bent in staat om krachtige beslissingen te nemen.

😍 Je kunt beter omgaan met de dingen die nu in je leven spelen

😍 Je kunt situaties die zich nog zullen aandienen beter aan.

😍 Je bent erachter gekomen wie je écht bent en wie je graag zou willen zijn.

😍 Je innerlijke Spirit komt vrij, waardoor je levenskracht en energie gaat stromen.

😍 Je bezit een heerlijke portie zelfliefde!

😍 Je voelt je vrij en gelukkig.

😍 Je bent in staat om jezelf te helen met alle tools die ik je geef. 

 

voorwaarden OP
100% Garantie

Ben je bang dat je niet krijgt wat je verwacht? Dan spreek ik nu met je af dat je twee weken de tijd krijgt om te beslissen of het programma wat voor je is en dat je binnen twee weken je geld terug kunt vragen.

Op deze manier verlies je niks en heb je alleen maar te winnen.

 

Mooie, lieve en geweldige jij!

Het is nu tijd om deze reis aan te gaan! Om JOUW reis aan te gaan!

Samen met mij!

Alles wat je nodig hebt zit in MIJN programma

Ik heb alles zelf doorleefd en volledig uitgewerkt in een online programma “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen!”. Het zelf doorleefd hebben maakt het programma zo waardevol en uniek voor mensen die in een pleasende rol zitten! Als je het programma gaat volgen zul je veel herkennen. Ik vertel je hoe ik na een ellendige periode weer in mijn eigen kracht en energie ben gekomen en deel al de stappen die je moet zetten om te komen tot jouw ultieme geluk. Dit geluk is wat ik iedere vrouw gun en zeker de vrouw die momenteel het leven leeft van een ander. Ik weet hoe dat voelt, maar gelukkig weet ik nu hoe het voelt om vrij en gelukkig te zijn!

Voel jij dat je deze kans wil pakken? Volg dan je gevoel, dat is de eerste stap naar geluk.


JOUW GELUK
STAAT CENTRAAL

Niet mijn programma staat centraal, maar jouw geluk. Het programma is een tool om te komen bij jouw ultieme geluk. Voel je dat je een andere begeleiding nodig hebt, kies daar dan voor! Wil je het programma mij bij volgen, heel graag! Let me Guide you!

Ik gun jou alle liefde en al het geluk, wat ik nu ook ervaar.

Het is een Betaalbaar programma

Ik wil dat mijn progamma toegankelijk is voor iedereen. Mijn programma is uniek en dit kun je nergens anders kopen. Al mijn levenslessen zitten erin.

Ik heb 3 jaar aan dit programma gewerkt en ben super trots op wat er nu staat. Het maakt mij gelukkig omdat het jou helpt en mij de vrijheid geeft waar ik naar verlangde. Ik beloof je in 7 weken ben jij een krachtige en energieke vrouw en het werkt door!

Speciaal Aanbod

Ik bied mijn “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen” programma t.w.v. €447,- Alleen nu aan voor €397,-

Net zo duur als één welness dag, maar dit is voor je hele leven 🙏🏻

Meld je nu aan voor mijn nieuwe online healing programma!

 

Ik gun het je zo, Ben jij erbij?

Ik zie je graag aan de binnenkant van mijn Spirit Academy!

Liefs,       
Janine