Leef  je eigen leven vol zelfvertrouwen!

Het heeft een lange tijd geduurd voordat ik hier klaar voor was…

Als je me al wat langer volgt dan weet je dat ik door een zware periode heen ben gegaan en moet ik erg op mijn eigen energie letten vanwege de gevolgen van de schildklierkanker die ik heb gehad. Doorgaan met werken op de manier waarop ik deed is geen optie meer. Dankbaar ben ik voor de klanten die begrip hadden voor de lange wachttijden voor mijn 1 op 1 healings maar vanwege mijn gezondheid heb ik besloten om een nieuwe en andere vorm te gaan creëren. 

Omdat het mijn missie is om (met name) vrouwen te helpen (mannen zijn ook zeker welkom!) om in hun eigen kracht te laten staan en te stoppen met pleasen heb ik besloten om in een andere vorm mijn mooie werk door te zetten! Een vorm waarin ik goed voor mijn eigen energie kan zorgen én waarbij ik toch zoveel mogelijk mensen kan helpen!

Waarschijnlijk gaat dit de enige manier zijn waarop ik nog kan werken. 

Ik ben super enthousiast om deze nieuwe vorm met jou te kunnen delen!

 

 

Je kunt vanaf nu instappen in mijn online Healing programma! 💃

 

Het heet “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen”.

Dit programma is speciaal voor jou als je niet écht durft te leven. Als je het gevoel hebt dat je wordt tegengehouden om volledig jezelf te zijn en jezelf ook eens op de eerste plaats te zetten!

Ook als je in een relatie zit kun je nog momenten creëren waar jij blij van wordt en waar je energie van krijgt! 

In dit healing programma leer ik je hoe je meer in je eigen kracht komt te staan en hoe je om kunt gaan met je eigen energie én dat van de  ander. 

De ander kan partner, vriend of vriendin, ouders, familie of collega’s zijn.

 Omdat je altijd met ‘de ander’ te maken hebt en ‘goed’ wilt doen kun je jezelf juist kwijtraken. 

Met als gevolg dat je je niet gelukkig voelt en weinig energie hebt, geen keuzes durft te maken, je het gevoel hebt dat je in een gevangenis leeft, je je angstig en onrustig voelt, dat je je mening niet mag geven en het gevoel hebt dat je er niet toe doet…

 

Het tijd om voor jezelf  te kiezen en om jezelf op nummer 1 te zetten!

Het is tijd om te stoppen met jezelf te laten beperken door anderen of door jezelf.

Stop met pleasen!

 

 Weet je wat het mooiste is?

Jij kunt dit ook leren!

Het leven is niet bedoeld om je zo ellendig te voelen!

Het leven is bedoeld om je zo sterk en gelukkig mogelijk te maken. Het leven is bedoeld om je te laten stralen! 

 

Zodat je keuzes kunt maken en je vol zelfvertrouwen bent, je in je eigen kracht kunt staan en je voor jezelf op kunt komen op een manier die bij jouw past. 

Het is nu genoeg geweest met treuzelen en twijfelen! Op de manier waarop je nu bezig bent, ben je over een jaar nog net zover! 

En dat is eeuwig zonde want het leven is al zo kort!

Als JIJ niks verandert dan verandert er ook niks.

Het leven draait ook om JOU en niet alleen maar om die ander. 

Het is tijd om duidelijkheid te krijgen en te leren hoe je met jezelf en de ander om moet gaan om zo gelukkig mogelijk te worden!

 

Dus wil jij ook:

💖In je eigen kracht en energie komen te staan?

💖Jezelf en de ander beter leren begrijpen?

💖Ontdekken waar je vastloopt?

💖Onderzoeken wat er bij jou ligt en wat bij de ander?

💖Ontdekken welke patronen je nog vast houdt en welke je los mag laten?

💖Helderheid en inzichten verkrijgen met betrekking tot jou en je (voor)ouders. Wat is van jou en welke bagage is van hun?

💖Krachtige keuzes maken?

💖Jezelf goed en gelukkig voelen?

💖Jezelf bevrijden van je eigen gecreëerde gevangenis?

💖Rust in je hoofd en lichaam voelen? 

💖Jezelf volledig accepteren en omarmen zoals je bent?

💖Voor jezelf op kunnen komen op de manier die bij jouw past?

 

Gun jij jezelf een leven waarin dat mogelijk is?

Als ik het kan, kan jij het ook!

Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwe online healing programma!

Dit is wat het eindresultaat zal zijn als je met mij gaat werken:

😍Je zult sterker en zelfbewuster in het leven staan.

😍Je bent in staat om krachtige beslissingen te nemen.

😍Je kunt beter omgaan met de dingen die nu in je leven spelen of met de dingen die zich nog zullen aandienen.

😍Je bent erachter gekomen wie je écht bent en wie je graag zou willen zijn. 

😍Je bezit een heerlijke portie zelfliefde!

😍Je voelt je vrij en gelukkig. 

😍Je bent in staat om jezelf te helen met alle tools die ik je geef. 

 

Dit is wat je krijgt:

✨Exclusieve toegang tot het online Healing programma “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen” van 7 weken. 

✨ Toegang tot de besloten en speciale community (facebookgroep) “Leef Je Eigen Leven Vol Zelfvertrouwen”. Ervaar de kracht van deze community waar je mag zijn wie je bent en niks “gek” is.

7 duidelijke en behapbare video’s die je duidelijkheid geven (met de oplossing) over de issues in je leven en die je op elk moment kunt bekijken. De video’s blijven altijd beschikbaar voor je zodat je ook ná die 7 weken nog alles kunt bekijken. De video’s en de healings blijven voor altijd in je bezit waardoor je het tempo van het healing programma zelf kunt bepalen. Wel zo fijn!

 

7 door mij ingesproken healing sessies waarin ik je meeneem naar je onderbewuste om daar aan je patronen en trauma’s te werken. Om te helen moeten we naar het onderbewuste. In iedere healing maken we samen een reis door je onderbewuste! 

 

✨Omdat ik in je onderbewuste werk zul je een blijvend resultaat behalen!  Deze healing sessies blijven net als de video’s voor altijd in je bezit zodat je ze in elke fase van je leven kunt doen.

 

Begeleiding en ondersteuning van mij in coachingsvideo’s met extra waardevolle lessen die je kunt bekijken in de besloten Facebook groep “Leef Je eigen Leven Vol Zelfvertrouwen” waarin je de extra lessen in jouw tempo kunt volgen en kunt terugkijken.

 

✨Tijdens dit programma ben ik jouw coach! Je ontvangt 3 coaching sessies waarin ik al je vragen anoniem beantwoord en een extra onderwerp zal behandelen. 

 

Opdrachten die ik in de speciale facebookgroep zet en die je kunt doen wanneer jij daar tijd voor hebt. 

 

✨Je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Je vragen worden beantwoordt in de volgende coaching sessie die je in de facebookgroep kunt bekijken. 

 

 

Let’s do this together!

 

Lees hier wat anderen zeggen door te werken met mij:

 

“Lieve Janine ❤️ ik wil je bedanken voor je onvoorwaardelijke steun en 🙏kracht afgelopen jaar dankzij jou en jouw prachtige sessie zoveel over mezelf mogen ontdekken en leren 👍🙏❤️❤️!!”

“Dankjewel weer! ❤️✨ Ben je echt enorm dankbaar voor dit weer maar ook voor alles wat je voor mij al gedaan hebt.😘😘

“Deze geweldige vrouw weet precies wat je bedoeld en kan je echt ondersteunen bij jou eigen levenspad, kan geen GGZ therapeut tegen op! Ik wens iedereen veel liefde en wijsheid .❤️

“Ik heb je mogen leren  kennen en wat bijzonder is dat. Dit had ik voor geen goud willen missen. Ik weet van mijzelf dat ik er nog niet ben waar ik wil zijn, maar jij hebt mij ontzettend geholpen.”

 

“Heel erg bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan. We willen niet meer zonder jou! Xxx”

“Ik heb nu al jaren steun van je en dat is voor mij een hele grote!!

Ik mag groeien dat weet ik en ben superblij dat ik jou mag zien als mijn coach, ps ik ben stik trots op je wat je de laatste jaren hebt bereikt chappooooo😘😘💓

 

“Dankjewel lieve Janine.

Groot is mijn dank voor alles wat je mij gaf: je inspiratie, je steun, je kracht, je wijsheid, je liefde, je licht en heel veel bijzonder kostbare momenten! Wat heb ik veel van je geleerd en van jou en via jou mogen ontvangen!”

“Janine is een vrouw die luistert en voelt, ze stemt af op je energie en zo heft ze de blokkades op.

Ze geeft ook aan wat de oorzaak van deze blokkades is zodat je er zelf aan kunt werken. Janine is een uitstekende coach”.

In mijn online Healing programma leer ik jou hoe jij je eigen leven kunt gaan leven! Het zal je energie, oplossingen,  inzichten en helderheid gaan geven. 

It’s Healing Time!

Het leven is niet bedoeld om je ellendig te voelen. Het leven is bedoeld om te stralen en je goed te voelen!

Ik leer je hoe je dat doet!

Jij bent het ook waard om je zo te voelen.

Dit verdien jij!

Ik over mezelf:

Ik ken mezelf mijn hele leven als een onzeker meisje die het liefst onzichtbaar wilde zijn. Er gebeurde iets heftigs met mij voordat ik besefte dat het zo niet meer verder kon. 

Ik was altijd maar bezig met wat anderen wel niet van me zouden denken. Ik besefte dat ik het leven van anderen leidde en totaal niet van mezelf. Ik kreeg schildklierkanker. Mijn hele wereld lag overhoop.

Dit was meteen het moment dat ik mezelf beloofde “als ik hier uit komt is het leven van mij!” 

Ik werkte aan mijn issues, ging Reiki cursussen volgen en al snel was ik Reiki Master. Ik zette een eigen praktijk op waarbij ik anderen (met name vrouwen) kon helpen met dezelfde issues als die ik had.

Dat werd mijn passie! Mijn missie! 

 

En dat is het nog steeds tot op de dag van vandaag. ik vind het zo geweldig om andere vrouwen krachtiger en zelfverzekerde te zien worden zodat ze hun eigen keuzes kunnen maken zonder bezig te zijn wat een ander van ze vindt. En omdat ik mijn proces al heb doorlopen weet ik hoe ik jou kan helpen om jezelf krachtiger en zekerder te voelen en hoe je je issues op een goede manier op kunt lossen. 

Inmiddels ben ik een blije, gelukkige, krachtige vrouw die ondanks mijn af en toe lage energie, volop in het leven staat en haar eigen leven leidt. 

 

Als jij dit ook wilt…dan ben ik your girl!

 

 

Ik ben zo ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan!

En dat kan voor (nu nog) een lage investering!

 

Dit magische healing programma van 7 weken kun je nu aanschaffen voor het magische bedrag van €147,-

 

Dit is wat je krijgt voor €147,-💫

💫Exclusieve toegang tot het online Healing programma “Leef je eigen leven vol zelfvertrouwen” van 7 weken.

💫7 duidelijke en behapbare video’s die je duidelijkheid geven (met de oplossing) over de issues in je leven en die je op elk moment kunt bekijken. De video’s blijven altijd beschikbaar voor je zodat je ook na die 7 weken nog alles kunt bekijken. De video’s en de healings blijven voor altijd in je bezit waardoor je het tempo van het healing programma zelf kunt bepalen. Wel zo fijn!

💫 Toegang tot de speciale en besloten community (facebookgroep) “Leef Je Eigen Leven Vol Zelfvertrouwen”. Ervaar de kracht van deze community waar je mag zijn wie je bent en niks “gek” is.

💫7 door mij ingesproken healing sessies waarin ik je meeneem naar je onderbewuste om daar aan je patronen en trauma’s te werken. Om te helen moeten we naar het onderbewuste. In iedere healing maken we samen een reis door je onderbewuste! 

💫Omdat ik in je onderbewuste werk zul je een blijvend resultaat behalen!  Deze healing sessies blijven net als de video’s voor altijd in je bezit zodat je ze in elke fase van je leven kun doen. 

💫Begeleiding en ondersteuning van mij in een coachingsvideo’s met extra waardevolle lessen die je kunt bekijken in de besloten facebookgroep “Leef Je eigen Leven Vol Zelfvertrouwen” waarin je de extra lessen in jouw tempo kunt volgen en kunt terugkijken.

💫Tijdens dit programma ben ik jouw coach! Je ontvangt 3 coaching sessies waarin ik al je vragen anoniem beantwoord en een extra onderwerp zal behandelen. 

💫Opdrachten die ik in de speciale facebookgroep zet en die je kunt doen wanneer jij daar tijd voor hebt. 

💫Je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Je vragen worden beantwoordt in de volgende coaching sessie die je in de facebookgroep kunt bekijken.

💫Samen werken we aan je persoonlijke én aan je spirituele ontwikkeling. Het één kan namelijk niet zonder het ander. 

 

❗️Als je dit magische healing programma aanschaft dan krijg je er als bonus 2 mini MasterClasses bij❗️

💫”Wat is jouw Zielsthema?”

💫”Op welke leeftijd zijn jouw issues begonnen?”

 

 Je kunt ook kiezen voor speciale opties tijdens dit mooie healing programma. Deze opties betaal je dan buiten het programma om.

💫Optie 1: Er is een mogelijkheid om een privé coaching sessie bij te boeken waarin ik met je mee kijk als iets niet lukt en waarin we jouw persoonlijke issues aan gaan kijken én gaan oplossen. Deze speciale 1 op 1 sessie duurt max. 2 uur. Je investering van deze 1 op 1 sessie is €97,-

 

💫 Optie 2: Boek er de Ibiza Style Reset Healing bij! In deze speciale 1 op 1 healing zullen we 2 van jouw specifieke overtuigingen/issues gaan behandelen die steeds als een rode draad terugkomen in je leven. Tijdens deze bijzondere 1 op 1 healing word je hele systeem blijvend gereset op deze 2 overtuigingen/issues in je leven. Deze healing is maar 1 keer nodig. 

Deze 1 op 1 sessies duren max. 2 uur en kosten €147,- per sessie. 

 

💫Optie 3: Kies voor het VIP healing programma als je liever met mij 1 op 1 werkt! Je ontvangt dan al het bovenstaande én drie 1 op 1 sessies met mij waarin we o.a. de Ibiza Style Reset Healing gaan doen en dus je hele systeem gereset wordt! 

Je investering voor dit VIP healing programma met drie 1 op 1 sessies is €444,-

 

❗️Voor deze VIP optie heb ik slechts 3 plekjes beschikbaar!❗️

Als je dit dit wilt, neemt dan contact met me op zodat we je speciale sessies kunnen inplannen!

Vind je het spannend om in je eigen geluk en leven te investeren?

En ben je bang dat je niet krijgt wat je verwacht? Dan spreek ik nu met je af dat je twee weken de tijd krijgt na de aanschaf van het programma om te beslissen of het programma wat voor je is en dat je binnen twee weken je geld terug kunt vragen. 

Op deze manier verlies je niks en heb je alleen maar te winnen. 

 

 

 

Ik kan me voorstellen dat je nog wat vragen hebt. 

Misschien zit je vraag hiertussen.👇🏼

Vraag: 

 Ik heb niet zoveel tijd om met het healing programma mee te doen. 

Antwoord:

 Dat is helemaal geen probleem. Het hele programma blijft tot jouw beschikking. Waardoor je het healing programma op jouw eigen tempo kunt volgen.

Vraag: 

Ik werk overdag. Is er mogelijkheid om de coaching sessies terug te kijken?

Antwoord:

De coaching sessies met alle gestelde vragen worden opgenomen en in de facebookgroep gezet zodat je deze kunt bekijken wanneer het jou schikt.

Vraag: 

 Ik durf geen vragen te stellen want ik ben bang dat andere mensen van mijn situatie zouden weten. 

Antwoord:

Geen zorgen!

Alle vragen zal ik anoniem beantwoorden in een volgende coaching sessie. 

Vraag: 

Ik wil zelf niet op beeld, kan dat?

Antwoord:

Jij ziet alleen mij tijdens de coaching sessie en ik jou niet. 

Vraag: 

 Ik wil liever 1 op 1 met je werken, kan dat?

Antwoord:

Dat kan alleen in het VIP healing programma. Je ontvangt dan al het bovenstaande én drie 1 op 1 sessies met mij waarin we o.a. de Ibiza Style Reset Healing gaan doen en dus je hele systeem gereset wordt! 

Je investering voor dit VIP healing programma met drie 1 op 1 sessies is €444,-

Je investering voor dit VIP healing programma met drie 1 op 1 sessies is €444,-

Er zijn slechts 3 plekken beschikbaar!

 

 

 

Mooie, lieve, geweldige jij! Het is nu tijd om deze reis aan te gaan. Om JOUW reis aan te gaan. Samen met mij!