De elfdaagse training met janine was zeer de moeite waard.. met simpele uitleg en video’s en kleine opdrachten kun je jezelf opnieuw terug vinden. Ik werd er blij van. Je krijgt tools die je elke dag kunt toepassen. Mindsetting. Ben janine erg dankbaar dat ik bij mezelf kan blijven.

Spirit member

Een hele fijne cursus om te leren dicht bij jezelf te blijven.goede oefeningen en makkelijk toe te passen in je leven.duidelijke video’s

Ik ben blanco aan de cursus begonnen ;wist niet goed wat ik ervan moest verwachten.

Nou meer dan de moeite waard hoor;heb er heel veel profijt van en pas de oefeningen ook echt toe

josé

De 11 daagse met jou, lieve Janine, was enorm genieten! Werd er heel blij en bewust van, en ben dat nog steeds. Makkelijke en inspirerende boodschappen om te doen. Kortom een dankbaar kado voor mezelf om dichtbij mezelf te blijven, is superfijn!

Liefs,

Jacqueline

De 11 daagse training met Janine heb ik ook gedaan!

Met duidelijke filmpjes zijn de tools voor iedereen te begrijpen?

Ik vind zelf dat je er een nog sterker en beter persoon door word?❤️

Spirit member

Ik heb de 11 daagse training met Janine cadeau gekregen van een lieve vriendin. Wat een geweldig cadeau, eigenlijk 11 cadeaus. Zoveel geleerd en (makkelijke) handreikingen gekregen van Janine. En de tools zijn allemaal heel goed en makkelijk toe te passen in het dagelijkse leven. Ik heb door deze training meer rust gekregen en kan bepaalde situaties nu makkelijker aan. Het is een cadeau waar ik de rest van m’n leven profijt van zal hebben. 

Liefs, 

Els

Door deze mini training gedaan te hebben die Janine heeft gegeven heb ik de balans  gevonden en voel ik me sterker.Het zijn simpele tips maar zo diep werkend.Door iedere dag ze toe te passen is het een gewoonte geworden om de dag te beginnen en mooi om af te sluiten.Dank je wel Janine liefs N

Spirit member

Met veel interesse begon ik aan deze 11 daagse mini training “ Hoe blijf je dichtbij jezelf”  Janine is een sprankelende persoonlijkheid die met heel veel liefde en warmte iedere dag weer, mijn dag goed liet beginnen! De video lessen zijn duidelijk en makkelijk te volgen,en de oefeningen erg leuk en leerzaam om te doen! De “tools” die Janine mij leerde pas ik nu steeds vaker toe, het heeft mij heel veel goeds en rust in mn hoofd gebracht.. Ik ben dankbaar voor al dit moois wat Janine mij gegeven heeft ?

Ik gun dit iedereen!!

Nogmaals; dank je wel Janine, liefs A

Spirit member